+386 (0)5 330 20 20 info@sz-ng.si

Nahajate se tukaj

PODPIRAMO ŠPORT

Datum dogodka:
06.04.2021
Tudi JZŠ se na svoj način priključuje akciji "Tečem za šport”, s katero želimo poudariti trenutno problematiko na področju športa.
Veliko se opozarja na naglo poslabševanje statusnega položaja športnikov, finančnega poslovanja športnih društev in zvez ter splošen upad motoričnih sposobnosti otrok in njihovega zanimanja za šport.
Zavedamo se dejstva, da je zdravje ljudi na prvem mestu. S strogim sledenjem ukrepov smo tudi na JZŠ v preteklem letu vestno upravljali z našo športno infrastrukturo in s tem omogočali varno uporabo le-teh. Popolno zaprtje ni rešitev.
Spodbuditi želimo nadaljnjo javno razpravo o predlogih rešitev ob izhodu iz te krize, ki jih je OKS - ZŠZ že predlagal. Spodbujamo in upamo, da bo tudi šport dobil svoj epilog in prejel potrebno pomoč.
Primarno pa si z našo akcijo želimo motivirati in spodbuditi športnike, športne delavce, organizacije, zveze, da se vsak na svoj način bori za svoj šport. Izkazati podporo drug drugemu v tako edinstvenih časih je človeško in kolegialno.
Z virtualno podporo ne bomo rešili problemov, lahko pa razširimo glas in pozovemo k podpori športu.
SPODBUJAMO POZITIVNO REŠITEV ZA ŠPORT!
Video, ki smo ga poseli v ta namen, je dostopen na tej povezavi: https://fb.watch/4JtJuvHp0P/